Yrityksemme jatkaa vuosisatoja vanhaa keraamisten tuotteiden valmistuksen perinnettä

Keramiikka on erittäin vanha ja vakaa materiaali. Se on kestävä, pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen.

Yrityksellä, jossa työskentelen, on pitkät perinteet keraamisten tuotteiden valmistuksesta. Ja ikääntymisprosessin vuoksi monet valmistamamme tuotteet ovat huonontuneet ajan myötä. Vaikka olemme yrittäneet lieventää tätä ongelmaa korvaamalla 20 % varastostamme uusilla tuotteilla, tilanne ei ole silti hyvä.

Päätimme etsiä vaihtoehtoja tuotannon laadun parantamiselle säilyttäen samalla vakiotuotteita varastossa. Yhtiö on jo toteuttanut useita toimenpiteitä, kuten uusien tuotteiden myyntiä tilauksesta ja varaosahallintajärjestelmän (johon sisältyy tuotteiden tunnistaminen, varaston varastointi ja ennen kaikkea materiaaliseuranta). Valitettavasti se oli liian myöhäistä; siihen mennessä varastomme olivat jo lopussa, koska kaikki saatavilla olevat korvaavat materiaalit olivat lopussa ja saatavilla ei enää raaka-aineita saapunut.

Keramiikan tarina juontaa juurensa lähes muinaisiin aikoihin ja on vahvana edelleen.

Me WLD Groupissa haluamme jakaa keramiikan valmistuksen rikkaan historian, joten yrityksemme jatkaa vuosisatoja vanhaa keraamisten tuotteiden valmistuksen perinnettä. Olemme edelleen yksi Euroopan suurimmista valmistajista ja viejistä, ja jatkamme perinnettämme valmistamalla korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat sekä kauniita, kestäviä, ympäristöystävällisiä ja kestäviä että täydellisen lahjan kaikkiin tilaisuuksiin.

WLD Groupilla on 100 vuoden kokemus, joka näkyy laajassa tuotevalikoimassamme, kuten keraamiset laatat, kuten neliölaatat tai eriväriset suorakaiteet, kylpyhuonelaatat, kuten kylpyhuoneen tai keittiön lattialaatat, keraamisista laatoista valmistetut seinävalaisimet tai mosaiikit jne., seinäkyltit, jotka on valmistettu PVC-keramiikasta eri väreissä tai yksivärisissä tai monivärisissä jne., toisiinsa kiinnittyvät mosaiikit (kutsutaan myös “checkboardiksi”) erilaisilla kuvioilla.

Keramiikkateollisuus on ollut olemassa vuosisatoja. Yrityksen valmistamat keraamiset tuotteet ovat kestäviä ja luotettavia ja niitä käytetään keittiövälineissä, koriste-esineissä, astioissa jne.

Johdannossa on tarkoitus kuvata yrityksen keraamisten tuotteiden valmistushistoriaa. Tämä auttaa lisäämään uskottavuuttasi potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa, kun he tietävät enemmän yrityksestä, jolta he ostavat. On myös tärkeää esitellä kohdeyleisösi, jotta he voivat olla yhteydessä sinuun henkilökohtaisella tasolla sen sijaan, että vain lukisivat mainosmateriaalia.

Yrityksemme, vanhin ja suurin keraamisten tuotteiden valmistaja, on valmistanut tuotteita, jotka ovat olleet käytössä vuosisatoja.

Vuosisatojen ajan olemme aina valmistaneet ja myyneet ruukkuja ja muita keraamisia tuotteita.

Tänään etsimme yrityksellemme uutta suuntaa. Voitko auttaa meitä?

Keramiikka ja keramiikan jalostus on yksi maailman tärkeimmistä teollisuudenaloista. Olemme ylpeitä saadessamme olla osa tätä alaa, joka koostuu käsityöläisistä, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita teknisesti huippuosaamiseen.

Valmistamme keraamisia tuotteita kaikenlaisiin sovelluksiin, kuten astiat, keittiövälineet, taloustavarat ja niin edelleen. Olemme valmistaneet keraamisia tuotteita vuodesta 1981, jolloin perustimme pienen yrityksen. Nyt olemme maamme suurin valmistaja ja yksi johtavista valmistajista maailmassa! Olemme organisoitu kahteen divisioonaan: toimistokeramiikka ja asuinmarkkinat.

Tuotantoprosessimme ei rajoitu vain valmistukseen, vaan sisältää myös suunnittelun kehittämistä ja myynninedistämistoimia. Työntekijämme tietävät, kuinka tärkeää on kehittää innovaatiotaitoja, jotta he voivat tehdä loistavia sisältöideoita asiakkaiden tarpeisiin. Siksi olemme luoneet innovatiivisen koulutusohjelman, joka työntää työntekijämme rajojen yli! Tämän ohjelman avulla he voivat kouluttaa paitsi perusasiat.

Keraamisten tuotteiden uusi painos – Tuoteperheen suunnittelija on käytännöllinen työkalu kaikille keramiikkayrityksille. Se koostuu omasta ohjelmistostaan, laajasta resurssivalikoimastaan, tukee kaikkia Windows-versioita, ja jokainen käyttäjä toivottaa sen tervetulleeksi.

Tuoteperhesuunnittelija tarjoaa interaktiivisen yleiskatsauksen tuotevalikoimasta ja sen avulla voidaan kehittää yrityksen tulevaa tuotevalikoimaa selkeän kuvan mielessä. Yhtiö suunnittelee tulevaisuutta ja tämä antaa lisäkerroksen työskennellä valmisteltaessa liiketoimintatapauksia ja markkinointisuunnitelmia. Tämä tarkoittaa, että on erittäin tärkeää saada selkeä käsitys siitä, mitä tuotteita tuodaan tuotantoon ja miten niitä tulisi markkinoida, jotta tavoitteet saavutetaan.

Tämä ohjelmisto tarjoaa hyödyllisiä neuvoja tiedostojesi luomiseen: “Hyödynnä ilmaisia resursseja! Noudata kumppaneidemme suosituksia tai käytä ilmaisia projekteja.”

Yritys, jossa työskentelemme, valmistaa keraamisia tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu tuotteita, joita ihmiset käyttävät päivittäin, kuten lautaset, kulhot, kupit, lasit ja lautaset.

Tänä vuonna päätimme tarttua haasteeseen luoda uusi design yrityksemme logolle. Halusimme suunnitella logon, joka erottuisi kilpailijoistamme ja olisi houkutteleva sivustolla vieraileville.

Länsimaailman keramiikan heikkenemisen jälkeen Japanissa ja Euroopassa kiinnostus sitä kohtaan on kasvanut räjähdysmäisesti.

Maneristinen taiteilija Peter Paul Rubens (1577–1640) maalasi 1600-luvulla sarjan kuvia, jotka esittivät yksittäisiä hahmoja kukkien ja lehtien seppeleissä.

Vuonna 2011 toimme markkinoille ensimmäisen 3D-tulostimemme – Ceramic 3D -tulostimen. Teollisuuskokoinen Ceramic 3D -tulostin on valmistettu keramiikasta ja se voi tulostaa keraamisia malleja jopa 2 metrin korkeuteen.