Teemme keramiikkaa Kyyrölän kylässä

Keraamisten tuotteiden valmistuksessa tärkeä rooli on keramiikan valmistajilla ja heidän työntekijöillään. Näille ihmisille maksetaan minimipalkkaa tai heillä ei ole tuloja ollenkaan. Seurauksena on, että he joutuvat työskentelemään pitkiä päiviä pienestä palkkiosta tai ilman palkkiota ja huonoissa työoloissa.

Meillä on pieni kylä Keski-Pohjanmaan järvialueella. Kaupungin vilske ja melu on siedettävää, mutta se ei ole maailman rauhallisin paikka.

Kylässämme on oma keramiikkastudio. Joskus saamme tilauksen tiettyyn kokoon, muotoon tai väriin. Mutta kun on kyse tavaroiden ostamisesta, huomaamme olevamme poissa syvyydestämme – mitä me todella tiedämme? Tarvitsemme asiantuntijan neuvomaan meitä ja auttamaan meitä päättämään, mitkä tuotteet sopivat parhaiten tuotantovaatimuksiimme.

Tietynlaista keramiikkaa on tehty Kyyrölän kylässä iät ja ajat. Monet ihmiset pitävät edelleen perinteisestä keramiikasta ja haluavat palata vanhaan tapaan. Tässä yhteydessä voidaan valmistaa monia erilaisia keraamisia tuotteita.

Yritys on valmistanut keraamisia tuotteita pitkään ja laajentanut tuotantoaluettaan useaan otteeseen vuosien varrella pienestä mökkitalosta tehtaaksi ja nyt jalostaa tuotteitaan teollisessa ympäristössä. Tehtaalla työskentelee asiantuntija, joka työskentelee käsityömestareiden kanssa, joita lahjakkaat akateemikot ovat kouluttaneet useiden vuosien ajan ja joilla on siksi erittäin hyvät tiedot keramiikan valmistusprosesseista. Hän tekee kaiken leikkaamalla savea, polttaen sitä uuneissa, täyttää sen lasiteilla tai pinnoittaa valmistaakseen superhienoa keramiikkaa, jota ei voida saavuttaa millään manuaalisella prosessikonseptilla.

Keramiikka on tärkeä ja innovatiivinen materiaali maailmantaloudessa. Keramiikkaa on tehty muinaisista ajoista lähtien, mutta vasta 1900-luvun alussa sitä alettiin käyttää materiaalina. Tällä hetkellä keraamisia tuotteita valmistetaan yli 30 miljoonaa kiloa vuodessa metallituotteista keramiikkaan ja kaikkeen siltä väliltä.

Muutaman sadan metrin päässä merestä, noin 10 km päässä Turun keskustasta on pieni kylä. Siellä on 2 ravintolaa, 2 salonkia ja muutama muu yritys. Asukkaita on noin 3000. Kylän pääasiallinen toiminta on keramiikan valmistus, jonka Kyrölä-niminen mies keksi vuonna 1873.

Vuonna 1786 Kyrölä muutti tähän osioon Suomea ja aloitti perheensä kanssa bisneksen sellaisena kuin se nykyään tunnetaan. Vuonna 1898 hän jätti perheyrityksensä ja perusti oman yrityksen, jossa hän on ollut sen osaomistaja yli puoli vuosisataa, kunnes hän myi sen toiselle perheenjäsenelle, joka jatkaa yrityksen toimintaa edelleen. Mutta mikä tärkeintä, Kyrölä on saavuttanut jotain, mitä monet ovat yrittäneet saavuttaa, mutta epäonnistuneet: Hän on tehnyt vientiin suuntautuneen tuotteen tunnetuksi kaikkialla maailmassa, mikä tuo hänelle täyden kansainvälisen tunnustuksen – ja juuri se tekee hänestä yhden hyvin erikoisen miehen meillä. silmät!

Pohjois-Suomessa sijaitseva kylä tekee keramiikkaa. Mutta tarvikkeiden löytäminen ei ole helppoa, materiaalikustannukset ovat korkeat ja käytetyt materiaalit usein huonolaatuisia.

Tämän artikkelin esittely aloitettiin yrityksen nimen ja tuotteen selittämisellä. Ensimmäinen kappale on yhteenveto heidän tekemisistään, mikä on hyvä tapa esitellä tärkeitä tietoja heistä. He mainitsevat valmistavansa keraamisia tuotteita, mutta eivät tiettyjä merkkejä – esimerkiksi emme tiedä heidän keramiikkabrändinsä tai kuka ne osti heiltä. Tämä ei välttämättä ole huono asia, mutta se voi olla hyödyllistä tunnistaa ihmiset, jotka saattavat ostaa heidän tuotteitaan heiltä.

Toinen kappale sisältää tämän artikkelin pääviestin: “Tuotteitamme myydään maailmanlaajuisesti” ja useita lainauksia, jotka tukevat tätä väitettä. Nämä lainaukset osoittavat, kuinka intohimoisia ja sitoutuneita lukijamme ovat tämän aiheen kanssa. Ne näyttävät aidolta ja aidolta, kun luet tarinan läpi – ei kolmannen osapuolen mainoksia täällä! Paikallinen yritys, joka myy jotain ympäri maailmaa, on aina tervetullut, kunhan sillä on hyvä tarina takana! Yllättynyt kaikista näistä.

Kyyrölän keramiikkateollisuus on pieni kylä Pohjois-Karjalassa Suomessa. Kyyröläläiset yrittävät selviytyä tekemällä keramiikkaa.

Meiltä löytyy erilaisia kattiloita, kuppeja, mukeja ja astioita. Mielestämme tämän pitäisi näkyä kulttuurissamme ja taiteessamme. Haluamme tehdä asioita, joista pidämme – joten kehitämme kylässä erilaisia keramiikkataidetta.

Tämä artikkeli kertoo kylästä Suomessa, joka on ottanut käyttöön keraamisten tuotteiden valmistusjärjestelmän. Kylä, Kyyrölä, on noin 300 asukkaan yksi Suomen pienimmistä kylistä.

Huhtikuussa 2005 kylä ilmoitti saaneensa Euroopan unionin apurahan osana toimiaan köyhyyden vähentämiseksi. Canvas-projektin tavoitteena oli kehittää kestäviä keittiökeramiikan valmistusmenetelmiä kylän sosiaalisen ja taloudellisen tilanteen muuttamiseksi tuotannon ja kehittämisen kautta.